Shitës – Oferta Pune
 • N.T.Minimax
 • Pozita: Shitës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  N.t. ''Minimax'', hap vend të lirë pune për:  

  Detyrat

  • Shërbimin ndaj klientëve.
  • Ndihmon klientët në përzgjedhjen apo orientimin për gjetjen e produkteve.
  • Përkujdesja dhe mirëmbajtja e produkteve,vendosja nëpër rafte.


  Kualifikimet

  • Të jetë kreativ dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm,
  • Të flet gjuhën shqipe rrjedhshëm dhe të ketë njohuri të gjuhëve të huaja (prioritet njohja e gjuhës Angleze),
  • Të jetë i gatshëm të menaxhojë punën nën presion,
  • Të punoj në orar të plotë dhe fleksibil,
  • Përvoja e punës është e domosdoshme.


  Tjera

  • Të interesuarit e kualifikuar mund të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në adresën elektronike: [email protected] dhe si titull të imellit e cekni pozitën që aplikoni apo të plotësoni alikacionin e punësimit në Minimax Arbëri.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta Prodhim Shitës Shitese treg ekonomi
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite