Shitës i derivateve – Pejë – Oferta Pune
 • Ip Kos Shpk
 • Pozita: Shitës i derivateve – Pejë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • talian Petroll  Kosova  “ IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 71017729 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:
  •                                   K O N K U R S
  • Titulli i pozitës:  Shitës i derivateve Lokacioni : Pejë

  Detyrat

  • Përshkrimi i pozitës: shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.


  Kualifikimet

  • Të ket të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ket përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme
  • Të ket aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartëcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm,  apo  duke derguar CV në  e-mal adreses  [email protected]
  • https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform
  • Konkursi është i hapur  deri më dt. 10.08.2018


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: njoftim pune