Shitëse – Oferta Pune
 • Waw Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • Waw Sh.p.k
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Vend i lirë pune për:
  • Shitëse në dyqanin qendor Waw
  • WAW - Struktura më moderne në Kosove, e projektuar dhe e kuruar në çdo detaj për shitje te kozmetikes BIO ne nivel makro dhe mikro. Kjo kompani ofron produkte te cilat kane ne vemendje jo vetem bukurine por dhe shendetin e lekures.
  • Perfaqesues ekskluziv i kater patentave me te medha si SOSTAR, BEAUTY LINE, POMSTAR etj. Largpamësia e menaxhimit dhe stafi ynë i dedikuar janë arsyeja e suksesit tonë.

  Detyrat

  Zgjohesh në mëngjes me buzëqeshje dhe plot energji? A te vjen natyrshëm të jesh pozitiv si njeri dhe njëkohësisht shumë origjinal në stilin tënd? Atëherë ti je WAW, dhe mund të jesh pjesë e skuadrës tonë, e cila do të sjellë cmendurinë më unike, por në një version original dhe te ftojme te jesh pjese e ekipit tone!

  1. Garanton reklamimin e të gjithë produkteve te klientët, prezantimin e tyre bindës me aktivitetet ekspozuese dhe përfitimet që rrjedhin nga perdorimi i tyre.
  2. Ndjek dhe garanton plotësimin e të gjithë tabelave te shitjeve ditore si dhe raportimin e tyre sipas kushteve te kompanise.
  3. Sistemon organizon dhe perfeksion cdo dite pamjen e dyqanit qendror ne menyre qe produktet te ekspozohen ne menyren me te mire te mundshme.
  4. Miremban stokun e dyqanit dhe numeron produktet sipas diteve te paracaktuara nga kompania.
  5. Ndjek lëvizjet e klienteve i raporton ato menjëherë me qëllim që të kthehen në veprime të kompanisë të cilat cojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e Klientelës.
  6. Garanton ruajtjen dhe arshivimin e duhur të dokumentacionit për çdo punë të kryer si dhe raportet ditore apo mujore.


  Kualifikimet

  • Përvojë të mëparshme në pozicion shitjesh dhe te jete e komunikueshme.
  • Aftësi kompjuterike me përvojë të mëparshme.
  • Aftësi të forta në komunikim, bindje dhe shitje.
  • Nivel i larte i aglishtes (ne te folur dhe ne te shkruar) gjuha e dyte perben prioritet.
  • Jo detyrimisht te kete mbaruar shkollen e larte, ne besojme qe komunikimi pozitiv dhe shitja jane virtyte te lindura.
  • Komode dhe fleksibel ne orare, pasi puna do te jete e organizuar ne dy turne. Paradite dhe mbasdite.


  Tjera

  • Te gjithe te interesuarit te na tregojne cfare i motivon te marrin pjese ne kete intership dhe te na dergojne CV prezantuese ne adresen: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!