Shitëse – Oferta Pune
 • Mala Bakery
  • Të dhënat e kompanisë
  • Mala Bakery
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +37745223700
 • Pozita: Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Shitëse

  Detyrat

  • Kryen prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit.
  • Ndjek procedurat e shitjes që nga momenti i ardhjes së klientit, bën prezantimin e produkteve dhe kryen punë ne arkë.
  • Informon klientët për produktet e reja dhe karakteristikat e produkteve duke i përshtatur sipas nevojave të klientit.
  • Merret me ndjekjen dhe plotësimin e kërkesave të veçanta nga klientët.
  • Kordinohet me pjesën tjetër të stafit për punët dhe obligimet, që çdo gjë të shkoj mirë.


  Kualifikimet

  • Preferohet të ketë eksperienc të punës në sektor dhe arkë .
  • Arsimi i mesëm – i domosdoshëm.
  • Mosha 18 - 30 vjeç.


  Tjera

  • Kandidatet të ineteresuara mund t'a dërgojnë biografinë profesionale (CV me foto) në e-mail adresën : [email protected]
  • Per me shume informata na kontaktoni në : +37744556553 ose +37745223700


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!