Shitëse – Oferta Pune
 • N.p.t."Nuka"
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t."Nuka"
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Prishtinë - Cagllavicë
  • Numri i kontaktit
   044/330-191
 • Pozita: Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  N.p.t."Nuka" hap vend të lirë pune për:
  • Shitëse - Sektori i perdeve

  Detyrat

  • Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë,
  • Të jetë i hapur dhe të i'u ndihmojë të tjerëve,
  • Të jetë fleksibile dhe të i'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

   

   


  Kualifikimet

  • Niveli i mesëm apo i lartë i edukimit,
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi ,
  • Aftësi për pune në grupe,
  • Ambicioze,
  • Punëtore,
  • Kreative.

   

   


  Tjera

  • ORARI I PUNES: 11.00 - 20.00
  • Përparësi kanë personat që kanë përvojë pune.

  • Ju lutem të vini dhe të kontaktoni personalisht ne selin e firmes ne lidhje me vendet e punes.

  • Tel: 044/330-191


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Ekonomi oferta pune portal pune Prodhim Shitese shitje treg
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave