Shitës/e – Oferta Pune
 • Soobe Kids
 • Pozita: Shitës/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Soobe Kids'' hap vend të lirë pune për:
  • Shitës/e

  Kualifikimet

  • Të ketë së paku shkollën e mesme të përfunduar.
  • Të ketë së paku 1 vit eksperiencë në marrëdhënie me klient ose të ngjashme.


  Tjera

  • Të gjithë kandidatët të cilët janë të interesuar për të qënë pjesë e një Kompanie dhe staf të suksesshëm, të kenë një karrierë të suksesshme, aplikacionin mund ta merni në Lagjen Marigona Residence (Drejtoria), ose ta shkarkoni në web faqen www.soobe-kos.com. Gjithashtu aplikacionet e kompletuara mund ti dergoni ne [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Ekonomi oferta pune portal pune Prodhim Shitese shitje
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave