Shitëse – Oferta Pune
 • Albed
  • Të dhënat e kompanisë
  • Albed
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 (0) 45 504 777
 • Pozita: Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Mobileria “ALBED” hap vend të lirë pune për:
  • Shitëse (femer) në sektorin e mobilieve - Fushë Kosovë

  Kualifikimet

  • Shkollimi i lartë. (Preferohet)
  • Të kete pervoje pune në sektorin e shitjes.
  • Te jetë kreative dhe të ketë aftësi komunikuese.
  • Të jete e aftë të punoje në grup dhe punë individuale.
  • Të jetë e gatshëm të punojë edhe jashtë orarit.
  • Vendi i punës në Fushë Kosovë.


  Tjera

  • Konkursi do të jete i hapur deri me daten 19/12/2015
  • Për pozitat në  Fushë Kosovë duhet personalisht të paraqiten në Fushë Kosovë.


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: portal pune shitje
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave