Shitës/e – Oferta Pune
 • Univerzum Trade
  • Të dhënat e kompanisë
  • Univerzum Trade
  • Qyteti
   ferizaj
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 275 916
 • Pozita: Shitës/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Univerzum Trade'' hap vend të lirë pune për:
  • Shitës/e (Depo) në sektorin e ëmbëlsirave dhe ushqimit.

  Kualifikimet

  • Shkollimi i lartë. (Preferohet)
  • Të kete pervoje pune në sektorin e shitjes.
  • Të jetë kreative dhe të ketë aftësi komunikuese.
  • Të jetë i/e gatshëm të punojë edhe jashtë orarit.
  • Të kete njohuri bazike ne kontabilitet.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: lyp pune shitje
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave