Shitëse – Oferta Pune
 • Urban Event&Marketing L.L.C
 • Pozita: Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Shitëse - Punetore me orare te plote per Lokal ne Prishtine te qafa

  Detyrat

  • Të punoje ne Lokal dhe teren (sipas nevojes)


  Kualifikimet

  • Kandidatet potencial duhet te kene, vullnet, deshire, dhe perkushtime ne pune
  • Te kene aftesi te mira komunikimi
  • Te jete kreative dhe inovative
  • Fleksibilitet ne orare
  • Te jete e gatshme per pune ne ekip dhe e pavarure
  • Patent shoferi (perparesi)
  • Mosha 20+


  Tjera

  • Te interesuarat te dergojne Cv-n ne e-mail; [email protected]
  • Tel: +377 45 900 231 (viber)


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!