Shitëse në kozmetikë – Oferta Pune
 • Yves Rocher
  • Të dhënat e kompanisë
  • Yves Rocher
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Shitëse në kozmetikë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Yves Rocher kërkon:
  • Shitëse me përvojë pune në kozmetikë

  Kualifikimet

  • Të ketë mbi 1 vit përvoje pune në fushën e shitjeve të kozmetikës.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi, bashkëpunimi dhe të dijë të punojë në grup.
  • Njohuri kompjuterike në MS Office.
  • Duhet të jetë e përkushtuar, pozitive dhe punëtore.
  • Aftësi për të bindur dhe për të ndikuar tek të tjerët
  • Të jetë fleksibël në oraret e punes.
  • Njohje të gjuhës angleze dhe franceze përben avantazh.


  Tjera

  • Të interesuarat të dergojnë CV të shoqëruara me foto në adresën [email protected]
  • Tel:+386 49 447 617


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite