Shitëse në Sallon – Gjilan – Oferta Pune
 • Shtëpia e Mobileve “MOBIN“
 • Pozita: Shitëse në Sallon – Gjilan

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Shitëse në Sallon  - Gjilan

  Kualifikimet

  • E domosdoshme përvoja e punës në shitje
  • Të jetë e shkathët dhe komunikative


  Tjera

  • Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në
  • MOB IN Gjilan:
  • Tel: 049 937 864
  • Web: www.mobin-ks.com
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Gjilan

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave