Shofer për shpërndarje të ushqimit – Oferta Pune
 • PAPIRUN
 • Pozita: Shofer për shpërndarje të ushqimit

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kërkohet :
  • Shofer për shpërndarje të ushqimit

  Kualifikimet

  • Te jete banore i Prishtines.
  •  Te kete se paku 3 vite pervoje vozitje ne qytet, dhe te njeh lagjet,rruget mire.
  • Te jete i moshes 23 deri 33 vjeqar.


  Tjera

  • Te interesuarit CV- ne e tyre munde ta dergojne ne [email protected] apo munde te shkruajne (Jo edhe te therrasin ) ne numrin +383 45 338 367


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite