Shofer Taxi – Oferta Pune
 • Express Taxi
  • Të dhënat e kompanisë
  • Express Taxi
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   038 400 700
 • Pozita: Shofer Taxi

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Express Taxi Shpall Konkurs për punësim "Shofer Taxi" për regjionin e Fushë Kosovës.

  Kualifikimet

  1. Posedim i patent shoferit (minimum dy vite),
  2. Të jetë mbi 24 vjeqar,
  3. Respektimi i rregullave të kompanisë dhe orarit të punës,
  4. Të ketë motiv dhe vullnet për punë,
  5. Të jetë i mirësjellshëm dhe i komunikueshëm me pasagjerët dhe stafin.


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrat e poshtëshënuar; 044 600 300 dhe 038 400 700


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave