Për kompaninë tonë:

Chop sandwich club është një restaurant i shpejtë që shërben sanduiç, supa, dhe ushqime të tjera të shpejta dhe të shëndetshme.

Jemi duke operuar nga nëntori 2018 me një rritje të shpejtë. Chop Sandwich Club ka nevojë për staf të përkushtuar ndaj punës dhe për një shërbim sa më të mirë ndaj klientëve tane.

Për më shume informata rreth Chop Sandwich Club vizitoni website-in tonë: https://chopsandwichclub.business.site
Apo faqen tonë të Facebook-ut : https://www.facebook.com/chopsandwichclub/

Pozita e lirë

Shpërndarës i ushqimit me skuter

  • Mosha: 18-25
  • Orari: 10:00 – 15:00
  • Pagesa: 170€ + bakshishet
  • Ushqimi pa pagesë.
  • Mbushjet e telefonit pa pagesë.
  • Leja e qarkullimi për motorr (A) ka përparësi

MËNYRA E APLIKIMIT

Personat e interesuar mund të vijnë çdo ditë nga ora 10 deri në orën 19 në Chop Sandwich Club.

Numrat kontaktues: 044 991 738 dhe 049 151 993

Adresa jonë: Rruga Hajdar Dushi nr.42vvvv

Tagged as: chop sandwich, prishtine, Shperndares i ushqimit

Tags :