Specialist në Mekatronikë – Oferta Pune
 • Porsche Kosova
 • Pozita: Specialist në Mekatronikë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve, Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:
  • Specialist në Mekatronikë

  Detyrat

  - Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit
  - Diagnostifikim specifik të automjetit
  - Servisim i Automjeteve
  - Leximi i dokumenteve teknike


  Kualifikimet

  - Shkollë profesionale
  - Preferohet kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar
  - Përvojë pune profesionale
  - Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
  - Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë
  - Njohuri të gjuhes angleze apo gjermane


  Tjera

  Porsche Kosova ju ofron:

  • Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.
  • Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë e tyre me dokumente përcjellëse në [email protected], më së largu deri më 25.10.2018.
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite