Staf Kuzhine dhe Barista – Katar – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Staf Kuzhine dhe Barista – Katar

  Data e skadimit
  6 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Pozicionet e punes: Asistent i Shefit të  Kuzhinës (me experience si ne gatim edhe ne embelsira)  - Paga duke filluar nga 950 USD
  • Bukëpjekës  me experience ne pjekje si: Gjeorgjiane ose Ruse/ Franceze/ Scandinave/ Italian (kalzone, Pizza, focaccia)/ Embelsira. – Paga duke filluar nga 900 USD
  • Barist me experience minimalisht 3 vjecare ne Bar- Kafe – Paga duke filluar nga 700 USD

  Kualifikimet

  • Certifikate  përkatëse
  • Eksperiencë pune minimale  prej 3 vitesh
  • Niveli  i mirë i gjuhës Angleze
  • Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
  • Të jenë të komunikueshëm dhe positive


  Tjera

  Benefite:

  • Pagë deri ne 1500 USD
  • Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
  • Ushqimi I mbuluar sipas kontratës së punës
  • Transport i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
  • Kontratë pune 2-vjeçare me të drejtë rinovimi
  • Siguracion shëndetësor i mbuluar
  • Leje vjetore të paguara
  • Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
  • Mundësi promovimi në kompani

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Pozicionin qe aplikoni ” në adresen e e-mailit : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite