Stjuardese – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Stjuardese

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Stjuardese ne kompanine prestigjoze Kuwaiti Airways, Paga 1972euro/muaj

  Detyrat

  • Kryen kontrollet e duhura përpara fluturimit
  • Sigurohet që mjedisi i aeroplanit të jetë i pastër
  • Kontrollon lejekalimet
  • Informon pasagjeret mbi rutinën e sigurisë
  • Shërben ushqime dhe pije të ndryshme
  • Siguron që të gjithë pasagjerët e kanë vendosur rripin e sigurimit
  • Kujdeset për nevojat e pasagjerëve


  Kualifikimet

  • Minimumi arsimi i mesem
  • Aftësi mbi mesatare të gjuhës Angleze
  • Gjuhë e huaj e dytë përbën avantazh
  • Mosha duke filluar nga 21 vjeç
  • Aftësi të mira notuese
  • Gjatësia minimale e pranueshme 160 cm
  • Të paraqesë pamje profesionale e të rregullt, jo tatuazhe te dukshme, jo piercing apo modele flokësh të papërshtatshme
  • E paster penalisht
  • Aftësi të mira komunikuese dhe shkathtësi mendimi Flight_Attendant_Europe_Agency


  Tjera

  Benefite:

  • Pagesë mujore 1972 euro
  • Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë kontratës së punës
  • Siguracione shëndetesore të mbuluara
  • Referencë pune në përfundim të kontratës
  • Leje vjetore të paguara prej 35 ditësh
  • Bilete avioni e kthimit gjate lejeve vjetore e mbuluar

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Stjuardesë” në adresën e e-mail-it: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë Prishtina

  Etiketat: vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite