This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Ordinanca stomatologjike Dental– B me seli në Lipjan kërkon të punësoj një Stomatolog/e me përvojë pune së paku 1 vjeçare, dhe të ketë liçence pune valide.
Orari i punës: 10:00 – 15:00

Të interesuarit të dërgojnë CV në email: byli80@hotmail.com

Kontakti 044193579

Tags :