Teknik i Reklamave – Oferta Pune
 • Digi Print
  • Të dhënat e kompanisë
  • Digi Print
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   ''Hajrullah Abdullahu'' Nr 4, 10000 Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   045 227 227
 • Pozita: Teknik i Reklamave

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Digi Print'' hap vend të lirë pune për:
  • Teknik I Reklamave

  Kualifikimet

  • Të ketë njohuri në ngjitjen e foljeve dhe montimin e reklamave te ndryshme.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune marketing reklam
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave