Teknologe i/e Ushqimit – Oferta Pune
 • Prishtina Consulting Group Sh.P.K
 • Pozita: Teknologe i/e Ushqimit

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për pozitën:
  • TEKNOLOG/E I/E USHQIMIT
  • Përgjegjësia: Prodhimi i produkteve te konfekcionit

  Detyrat

  • Menaxhimi i Stafit ne prodhim;
  • Menaxhimi dhe planifikimi i prodhimit;
  • Vendimmarrje Financiare per prodhim;
  • Menaxhimi i lendeve te para;
  • Negocijimi dhe caktimi i buxheteve me
  • Menaxherin Gjeneral dhe me bleresit;
  • Të sigurohet qe niveli i pastertise dhe i higjjenes jane ne nivel te kerkuar;
  • Rrespektimi dhe mirembajtja e certifikimeve te prodhimit per ushqim;
  • Organizimi i riparimit dhe te mirembajtjes te maqinave te prodhimit;
  • Parashikmi i proceseve te prodhimit;
  • Trajnimi i jashtem dhe i brenshem i stafit.


  Kualifikimet

  Edukimi dhe përvoja e punës:

  • Diplomë Bachelor në fushë relavante, Master e dëshirueshme,
  • Së paku një vit përvojë pune në detyra të ngjashme,
  • Trajnime lidhur me teknologji të ushqimi

  Shkathtësitë tjera:

  • Njohja e punës me kompjuter;
  • Njohja e programeve të MS Office;
  • Aftësi për punë nën presion të kohës;
  • Aftësi komunikuese;
  • Te kete njohuri ne: teknologji ushqimi, bio kimistri ose agroindustri;
  • Njohuri Bazike per prodhimin e ushqimit;
  • Te kete aftesi menaxheriale;
  • I/e gatshem/e per iniciative;
  • Njohja e gjuhes angleze;
  • Te jete kreativ/e;
  • I/e gatsheme te punoj ekstra ore per njhuri te reja.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë duke derguar CV-në, në e-mail adresën: [email protected] dhe duke cekur në subjekt “TEKNOLOG/E I/E USHQIMIT“.
  • Do të kontaktohen vetë kandidatet që hyjnë në listë ngushtë!
  • Data e fundit per aplikim: 07/12/2018
  • Rreth Prishtina Consulting Group
  • Prishtina Consulting Group (PCG) është kompani konsulente e cila ofron mbështetje në zhvillimin e biznesit me theks të vecantë në menaxhimin e burimeve njerëzore, zhvillimin e lidershipit dhe përmirësimin e performancës.
  • PCG ofrom konsulencë biznesore dhe të zhvillimit të iniciativës përfshirë këtu edhe zvillimin organizativ, transformimin dhe ndryshimin, menagjimin e trajnimeve.
  • Ne mundësojmë që organizata të përmirësoj performancën e saj të qëndrueshme përmes njerëzve të saj – “përmirësim i udhëhequr përmes njerëzve”.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave