Trajner Aktrimi Dhe Franshizues – Oferta Pune
 • Helen O'grady Drama Academy Kosova
 • Pozita: Trajner Aktrimi Dhe Franshizues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • HOG Kosovë dhe Shqipëri kërkon partnerë nga të gjitha vendbanimet e Kosovës dhe Shqipërisë, të cilët janë të interesuar të zhvillojnë programet e HOG në qytetin apo fshatin e tyre. Ju mund të jeni një ndërmarrës, aktor, regjisor apo arsimtar arti, dhe të keni dëshirë të punoni në një program unik dhe inovativ.
  Cilat janë përfitimet nga partneriteti/franshiza me Helen O’Grady Drama Academy?
  1. Kurrikulum i zhvilluar dhe testuar, ofrohet i gatshëm
  2. Trajnim në metodologjinë e HOG dhe përdorimin e kurrikulumit dhe programeve të HOG
  3. Mbështetje në marketing dhe promovim të programeve të HOG në komunitetin tuaj
  4. Sistem të menaxhimit të studentëve
  5. Përfitim të konsiderueshëm financiar
  6. Fleksibilitet – puno aq sa ti ke nevojë, full-time apo part-time
  7. Rrjet rajonal dhe ndërkombëtar të kolegëve dhë mundësi udhëtimi

  Kualifikimet

  • Jeni të diplomuar në Art (aktrim, regji, dramaturgji) ose keni përvojë të konsiderueshme trajnimi / mësimdhënie në këto fusha
  • Mund të siguroni një hapësirë prej 50-80m2 në qytetin apo fshatin tuaj
  • Të gatshëm në bashkë-investim financiar
  • Dëshironi të punoni me femijë të moshave nga 3 deri në 18 vjec
  • Dëshironi të jeni ndërmarrës dhe i vetëpunësuar
  • Keni aftësi menaxhuese dhe udhëheqëse
  • Keni njohuri mesatare të gjuhës angleze
  • Keni rrjetë të gjërë dhe jeni i respektuar në komunitetin tuaj


  Tjera

  Dokumentet për Aplikim:

  1. CV
  2. Mini planin, se si do të zhvillonit programet e HOG në qytetin/fshatin tuaj duke përfshirë edhe resurset tuaja në dispozicion
  3. Kopjen e diplomës universitare
  4. Referenca ose dëshmi tjera
  • Gjitha këto dokumente i dërgoni në [email protected] Na kontaktoni nësë dëshironi më shumë informata për Helen O’Grady Drama Academy dhe mundësisë së partneritetit.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: edukim oferta pune portal pune rajon Trajner vend vend pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave