Udhëheqës I Shitjes B2b – Oferta Pune
  • Eppc Kosovo
  • Pozita: Udhëheqës I Shitjes B2b

    Data e aplikimit ka skaduar
  • Pershkrimi i punes

    • Eppc Kosovo kërkon një Udhëheqës të Shitjes B2B për klientin e saj, një ndër kompanitë  më të suksesshme në transportin dhe shitjen e naftës dhe hidrokarbureve (si naftë, benzinë, bitum, etj) në vend dhe e cila operon në disa vende të rajonit në Ballkan.

    Detyrat

    1. Hartimi dhe zbatimi i një plani strategjik të shitjes që zgjeron bazën e klientëve të kompanisë dhe siguron praninë e saj të fortë në treg;
    2. Përgatitja e planeve të veprimit për identifikimin e klientëve të rinj dhe planifikimi i mënyrës së përqasjes ndaj kontakteve të reja;
    3. Prezantimi dhe promovimi i produkteve tek klientët;
    4. Ndjekja me kujdes dhe përpikmëri e klientëve si dhe negocimi me ta për realizimin e procesit të shitjes;
    5. Koordinimi i porosive të klientëve në bazë të një vlerësimi logjik;
    6. Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe motivimi i ekipit të shitjes.


    Kualifikimet

    • Diplomë Universitare; (e preferueshme në Menaxhment, Ekonomi, Biznes ose të ngjashme);
    • Përvojë në shitje direkte së paku tre (3) vite (eksperienca në B2B Sales përben avantazh);
    • Preferohet njohuria në industrinë e naftës dhe hidrokarbureve;
    • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, negocimi dhe shitjeje;
    • Aftësi shumë të mira organizative dhe të ofroj zgjidhje të shpejtë dhe me cilësi për klientët;
    • Të jetë person energjik, i motivuar, fleksibil dhe i/e aftë të punojë me saktësi nën presion.


    Tjera

    • Pozicioni: Udhëheqës i Shitjes B2B;
    • Vendndodhja: Prishtinë;
    • Pagesa: Në nivel shumë të mirë;
    • Kontrata: Sipas Ligjit të Punës;
    • Aplikimet mbyllen: 01.08.2018.
    • Si të aplikoni:
    • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Udhëheqës i Shitjes B2B’ në adresën e e-mail-it: [email protected]
    • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


    Lokacion(et) e punes

    Prishtina

    Etiketat: oferta pune
  • Orar i plotë
    Kosovë
    3 jave
  • 2252
    Peje
    Orar i plotë
    2 jave
  • 2252
    Prishtina
    Orar i plotë
    2 jave
  • 2252
    Peje
    Orar i plotë
    2 jave
  • Prishtina
    Orar i plotë
    4 jave
  • >
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • 976
    Prishtina
    Orar i plotë
    2 dite
  • Orar i plotë
    Fushe Kosove
    1 muaj
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • >
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite
  • Prishtina
    Orar i plotë
    5 dite