Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Tregu i Ri i Gjelbert
 • Pozita: Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • REGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.
  • Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:
  • Tregu me peme dhe perime
  • HiperMarket
  •  Produktet e bylmetit
  • Produktet e mishit
  • Paisje Shtëpiake
  •  Textil
  • Prodhime ëmbëlsirash
  •  Prodhime ushqimesh tradicionale
  •  Fast Food
  • . Restaurant and Bar Caffe
  • Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:
  • Sktorist  në sektorin e pemëve dhe perimeve
  • Sektorist-e  në  sektoret e marketiti, me përvoj pune.
  •  Arkatare në sektorin e marketit

  Kualifikimet

  -Përvojë pune të shitjes me pakicë
  -Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  -Aftësi të mira komunikimi me klient
  -Ambicie dhe motivim


  Tjera

  • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.treguiri.biz
  • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite