Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Restaurant ''Te Halimi''
 • Pozita: Vende të lira pune

  Data e skadimit
  1 jave
 • Pershkrimi i punes

  • “Restaurant TE HALIMI”sh.p.k. me seli në Prishtinë shpall: KONKURS
  • Për plotësimin e vendeve të punës:
  • Ndihmës Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Enëlarës/e
  • Sallater/e

  Kualifikimet

  • Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
  • Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit/teknologjisë;
  • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.


  Tjera

  • “Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi. Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë për nevojat e Restauranteve në Prishtinë.
  • Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të dhe një foto elektronike të bashkangjitur në adresën:[email protected]
  • Nuk pranohen forma të tjera të konkurrimit.
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave