Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Fizioterapi & Massage ''SMIF''
 • Pozita: Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Fizioterapi & Massage SMIF kërkon:
  • Fizioterapeut / e 
  • Praktikant / e 
  • Masazher / e 
  • Recepsionist / e 
  • Mirembjtes / e

  Kualifikimet

  • Fizioterapeut / e te kete te perfunduar studimet nga fakulteti i fizioterapise ose te jet (ABSOLVENT / E ) 
  • Praktikant / e - Te jete student / e  e fizioterapise 
  • Masazher/e - Te kete pervoj pune me masazha 
  • Recepsjonist/e - Te kete njohuri mbi programet  kompjuterike World dhe Excel  si dhe njohja e gjuheve te huaja eshte perparsi 
  • Mirmbajtes/e - Te kete se paku shkollen e mesme


  Tjera

  Kontakt:


  Lokacion(et) e punes

  Suhareka

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave