Vende të lira pune – Oferta Pune
 • VrriniKnauf
  • Të dhënat e kompanisë
  • VrriniKnauf
  • Qyteti
   prizren
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +37744477260
 • Pozita: Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Vrriniknauf'' me seli në Prizren kërkon
  • 5 Punëtor për Suvatim me maqin dhe
  • 5 Punëtor për fasada me izolim 
  • 3 Punëtor
  • Puna është në Prizren me marrveshje pune mëse paku 9 muaj.

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Tel:+37744477260


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: lyp pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!