Vende të lira pune jashtë Kosovës – Oferta Pune
 • Mabetex Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Mabetex Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Lidhja e Pejës, Zona Industriale - Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 555 618
 • Pozita: Vende të lira pune jashtë Kosovës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Mabetex Group ka kënaqësinë të fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitat në vijim: • 2 Inxhinier të ndërtimtarisë • 2 Teknik të ndertimtaris • 2 Inxhinier të elektrikes për rryma të ulëta dhe të larta • 2 Teknik të elektrikes rryma te ulta dhe të larta • 2 Inxhinier të makinerisë • 2 Teknik të klimatizimit • 2 Teknik të ventilimit • 2 Teknik të ngrohtorëve • 2 Inxhinier të hidro dhe kanalizim • 2 Teknik të hidro dhe kanalizim • 2 Arkitekt për interior dhe fasada • 20 Punëtor për hidro dhe kanalizim • 20 Punëtor për instalimet e sistemeve të ventilimit, klimatizimit dhe ngrohjës • 20 Punëtor për elektrik (elektricista) • 50 Punëtor të specializuar për ngjitjen e mermerëve, graniteve dhe të pllakave • 20 Punëtor të specializuar për ngjitjen e parketit • 20 Punëtor për izolim dhe hidroizolim të dyshemeve, banjove dhe terasave • 20 Punëtor për izolim të fasadave të jashteme, mermer dhe granit • 50 Punëtor në cilësinë e suvatusit, muratorit dhe molerit • 50 Punëtor për punimin e pllafoneve të lëshuara si dhe ndarëjen e mureve me gips-karton

  Kualifikimet

  - Përvojë punë mbi 3 vite
  - Diplome shkollore
  - Çertifikatë mjeksore mbi shendetin leshuar nga mjeket e licensuar
  - Vërtetimi i cili dëshmon që nuk jeni nën hetime
  - Për inxhinierët dhe arkitektët është e domosdoshëme gjuha angleze.


  Tjera

  • Lokacioni i punës: Mongoli (Ulan Bator)
  • Vëni re, për shka të marrëdhënieve ndërshtetërore, momentalisht mundësohet angazhimi/punësimi vetëm i personave të cilët posedojnë pasaporta te Shqipërise, Maqedonisë, Malit të Zi etj. me validitet minimum 3 vjeçar.
  • Jemi duke punuar qe së shpejti të mundësohet edhe udhëtimi i personave me pasaporta të Kosovës.
   Sapo t’na ipet leja do të ju njoftojmë, në mënyrë që procesi i aplikimit do të vlejë edhe për të interesuarit me nënështetësi Kosovare.
  • Të interesuarit mund të dergojnë CV-në dhe dokumentacionin e lartëpërmendur duke dërguar kërkesën në adresën në vijim deri më datën 30.09.2018 :
  • Mabetex Prishtinë
   Adresa: Rr. Lidhja e Pejës – Zona industriale Fushë Kosovë,
  • E-mail : [email protected] dhe [email protected]
  • Mabetex Tirana
  • Adresa: Rr, Donika Kastrioti nr.4, 1001 Tirane
  • E- mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite