Vende të lira pune në Turqi – Oferta Pune
 • AYTCareer & AlbaBerisha Consulting
 • Pozita: Vende të lira pune në Turqi

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  AYTCareer & AlbaBerisha Consulting ne Antalya te Turqise e cila ka ne menaxhim nje rrjet te hoteleve me 5 yje -Kerkon 500 punëtor ne fushen e hotelerisë dhe turizmit.Shpall te hapura keto pozita:
  • Menaxher i mardhenje me publike
  • Resepsionist
  • Mikëpritës
  • Animator
  • Mini Clup
  • Kamarier/e
  • Ndihmes kamarier/e
  •  Barmen
  • Belboy
  • Ndihms Kuzhinier/e
  • Mirëmbajtës
  • Enëlarës

  Kualifikimet

  - Duhet te jeni midis moshes 18-45 vjet
  - Te jet i pergjetshem, puntor
  - Gjuha Angleze eshte e domosdoshme ndersa njohja e gjuheve te huaja si Turqisht, Gjermanisht, Frangjisht eshte thelbsore per resepsionist, maredhenje me publikun dhe animatoret
  - Pervoje ne industrin ne turizmit dhe hoteleris.
  - Pagesa behet me lira turke . Ndryshojn sipas pozites dhe hotelit


  Tjera

  • Punesimi ne hotelet me 5 yje do te jet ne Kemer, Belek, Side, Alanya
  • Akomodimi ne konvikt eshte falas
  • Sigurimi Shendetesor, ushqimi, udhetimi eshte falas
  • Punohet 6 dite ne jave. Orari 8 deri 10 ore
  • Faza e dyte e perfshine 1 deri 15 Maj me qene ne Anlatalya.
  • Aplikacionet duhet ta dorezohen personalisht ne zyret e AlbaBerisha Consulting.
  • Per me shume info duhet te paraqitne ne zyret e kompanise konsulente AlbaBerishaConsulting
  • Adresa: Rruga UQK-se te Qafa perball bankes BPB
  • Tel: 044 557 371 / viber
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite