Vende të lira të punës (34) – Oferta Pune
 • Molla e Egër - Agroturizëm
 • Pozita: Vende të lira të punës (34)

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Konkurs për punësim:
  • Me rastin e hapjës së Subjektit “Molla e Egër Agroturizëm” - Risi per Tregun Kosovar i planifikuar të hapet gjatë Muajit Gusht 2019!
  • Molla e Egër është një fillim i ri i një organizimi të ri të shërbimit në industrinë e hotelerisë dhe agroturizmit. Kjo iniciative e re vjen nga pronari i cili ka zanafillë biznesi në shërbimin e shitjës dhe prodhimit të ushqimeve që daton prej vitit 1991 dhe i cili ka të punësuar më shumë se 300 persona në këto industri dhe sektore si dhe ka mbi 80 kontrata me fermer.
  Ky organizim i ka munguar Kosovës dhe ndahet si më poshtë:
  • Organizim i ri me vazhdimsinë e kontratave të fermerëve.
  • Organizim i shërbimit të Restaurantit me produkte të shumëta të përbëra nga receta të vjetra tradicionale të të gjitha trevave të Kosovës.
  • Organizim i shitjës së recetave të shumë produkteve organike të bylemtit dhe frutave-perimeve vendore .
  • Organizim i një hapsire të veçantë në Parkun e Bërnices me një hapsirë -Restauranti mbi 1500 m2, dhe më shumë se 100 vend parkime.
  Planifikimi i mbushjes së 34 vendeve të punës:
  • Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 4 vende të lira
  • Menaxher (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
  • Ndihmes Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
  • Picaman (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
  • Banakier - 4 vende të lira
  • Kamarier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
  • Enlares/e - 4 vende të lira
  • Pastrues/e - 2 vende të lira

  Tjera

  • Konkursi mbetet i hapur 30 ditë
  • Ju lutem të aplikoni duke kontaktuar në numrin e telefonit apo nëpërmjet Viber në
  • +383 45 559 450 apo edhe nëpërmjet email [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Gjysmë orari
  1 jave
 • 1848
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 1848
  Prizren
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1848
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Orar i plotë
  Gjakove

  Ka skaduar

 • >
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  12 ore
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave