Kompania “ELTECO”  shpall konkurs per piken e cila gjendet ne Lubizhde – Prizren per keto vende te punes:

  • Financier (preferohet njohja e programit Bilanci)
  • Asistente administrative
  • Asistente ne shitje online
  • Web developer
  • Dizajner grafik

“ELTECO” ju ofron kushte Europiane te punes, dhe mundesi avansimi ne karriere.

Dergoni CV-te e juaja ne e-mail adresen: hr@beghler.com

, , , ,