Ne jemi videoproduksion që vlerësojmë pasionin dhe kreativitetin; andaj po kërkojmë  VIDEO EDITOR, që i përmbush kriteret më poshtë, për t’iu bashkuar ekipit tonë:
Pozita: Video Editor
Pozita te lira: 25
  • Njohuri të shkëlqyeshme të Adobe Premiere Pro
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze
  • Njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke përfshirë YouTube)
  • Të kuptojë si funksionojnë mediat sociale.
  • Të jetë kreativ/e, këmbëngulës/e, kurreshtar/e, fleksibil/e dhe punëtorë.

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, atëherë dërgoni CV-në në info@ikone-studio.tv

Tags :