FAMA TRADE me seli në Ferizaj me mbi 20 vite eksperiencë në distribuimin e disa brendeve me renome botërore. Për arsye të zgjerimit të aktivitetit të saj, shpall konkurs për pozitën:

– Dy (2) Vozitës

Kualifikimet:.

  • Vendbanimi në rajonin e Ferizajit
  • Të ketë patentë shoferin kat. B
  • Një vit experience dhe njohje bazë e tereneve në Kosovë
  • Vetëm kandidatët me vendbanim në Ferizaj do të thiren në intervistë

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

  • Dërgimi i mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
  • Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
  • Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

  • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
  • Pagë konkuruese
  • Mundësi për rritje personale dhe profesionale

Si të aplikoni:
Për të aplikuar është e obligueshme të dërgoni CV tuajën në e-mail adresën: famatrade3@gmail.com

Të gjithë aplikantët dhe CV e kompletuara do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.

, ,

Tags :