Vozitës – Oferta Pune
 • Migros Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Migros Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Vozitës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  “MIGROS GROUP” sh.p.k., Njësia në Prizren, hap vend ë lirë pune për:
  • Vozitës (3)

  Kualifikimet

  • Te kenë të mbaruar shkollën e mesme(shkollimi superior profesional është përparësi)
  • 2 vjet përvojë pune në profesion ose punë te ngjashme,
  • Aftësi të shkëlqyeshme te shitjes dhe komunikimt
  • Vetëbesim dhe përkushtim si dhe sjellje adekuate profesionale;
  • Aftësi shembullore ne menaxhimin e orarit të punës;
  • Gatishmëri për punë nën presion dhe orar fleksibil;
  • Aftësi të mira organizimi dhe planifikimi të punëve;
  • Patentë shoferi të kategorisë së plotë “C” për pozitën nën 4.Vozites.


  Tjera

  • PERIUDHA KOHORE E PUNËSIMIT: Gjashtë (6) muaj më mundësi vazhdimi për periudhë më të gjatë kohore.
  • CV-in me foto dhe dokumentet tjera përcjellëse, si dhe Certifikatën se kundër tij/saj nuk procedohet procedurë penale ose nuk është ngritur aktakuzë dhe/apo nuk është i dënuar, duhet dorëzuar në afat prej shtatë (4) ditësh, përmes adresës elektronike : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: driver job offering kerkoj pune prizren sociale Vozites