Web Designer – Oferta Pune
 • SpinpAgency
  • Të dhënat e kompanisë
  • SpinpAgency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Web Designer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • SPINP Agency shpallë konkurs për 1 vende të lirë të punës për, UI/UX & Web Designer, me mundësi të punës.

  Kualifikimet

  - Të përmbushni njohuri të mira (obligative) në: Adobe Photoshop, Ilustrator, si dhe njohuritë me After effect, indesign, etj. janë përparsi për kandidatët,
  - Të keni dhe tregoni kreativitet në dizajne,
  - Të bëni dizajn të brendeve, etj.


  Tjera

  Ne ju ofrojmë:

  • Kontratë të rregullt të punës menjëher pas fillimit të punës,
  • Projekte shumë interesante,
  • Kushte të mira të punës si dhe orar të pershtatshëm të punës,
  • Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
  • Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja,
  • Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, së bashku me disa nga punët/projektet e përfunduara, në emailin:
   [email protected] , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).
  • Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave