Web Designer – Oferta Pune
 • Katrori its
  • Të dhënat e kompanisë
  • Katrori its
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Zenel Salihu Nr.28/15 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +386(0) 49 667 111
 • Pozita: Web Designer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Katrori its'' hap vend të lirë pune për:
  • Web Designer

  Detyrat

  • Përgjegjës për dizajnim, programim dhe modifikim të web faqeve, sipas specifikave të klientëve.


  Kualifikimet

  • Duhet të ketë njohuri të mira të UI (user interface), kompatibilitetit të browserëve dhe funksioneve dhe standard gjenerale të web-it.
  • Kërkohet komunikim i vazhdueshem me kolegët/ekipin
  • Aftësi për planifikim dhe dorëzim të softuerit sipas afateve të parapara
  • Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese si HTML,CSS, JavaScript, JQuery, API
  • Njohuri të mira në web shërbime (REST, SOAP, etj)
  • Duhet të ketë njohuri të mira në aplikimin e metodave më të mira të sigurisë dhe si të implementohen E- Commerce programet.


  Tjera

  • Kandidatët që kanë pervojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi.
  • Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri më 25.06.2015. Inkurajohen të gjithe kandidatët që i përmbushin kriteret e mësiperme që te na dergojnë CV dhe letrën motivuese në: [email protected].

  • Vetem kandidatetqë i përmbushin kriteret e lartëcekura do të përzgjidhen për fazën e testimit dhe intervistimit.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn oferta pune portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite