Web Dizajner – Oferta Pune
 • Heritage Print and Media
 • Pozita: Web Dizajner

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkohet një web dizajner për të ndërtuar dhe mirëmbajtur dy a po me shumë websajte profesionale.

  Kualifikimet

  • Te ken njohuri ne dizajn grafik.
  • Te njohë mire gjuhën Angleze. 
  • Te ket etik te lart ne punë 
  • Te njohe mire kodet HTML dhe CSS.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!