Web Dizajner/e – Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: Web Dizajner/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • VENDE TË LIRA PUNE:
  • Lokacioni: ETC Pejë
  • Departamenti:Marketing
  • Pozita: Web  Dizajner/e
  • Pozita të hapura:  1 ( një )

  Kualifikimet

  • Diplomë Fakulteti
  • Njohje e mirë e gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar
  • Njohje të shkelëqyera të Adobe Photochop
  • Njohuri bazë të gjuhëve programuese si HTML dhe CSS
  • Të posedoj patent shofer


  Tjera

  BENEFITET

  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
  • Sigurimi shëndetësor
  • Orar të rregulltë
  • Pagesë të rregulltë
  • Trajnime adekuate për pozitë
  APLIKIMI
  • Duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC Pejë, po ashtu edhe në email-in [email protected] !
  •  Konkursi mbetet i hapur nga data: 01.04 – 10.04.2018
  • Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite