Web & Graphic Designer – Oferta Pune
 • SpinpAgency
  • Të dhënat e kompanisë
  • SpinpAgency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Web & Graphic Designer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''SpinpAgency'' hap vend të lirë pune për:
  • Web dhe Graphic Designer

  Detyrat

  • Nga ju kerkohet te beni zgjidhje moderne për web design,
  • Të permbushni njohuri te mira në: Adobe Photoshop, Ilustrator, After effect, etj.
  • Të keni dhe tregoni kreativitet ne dizajne,
  • Të beni dizajn te brendeve, etj.


  Tjera

  Ofrojmë:

  1. Page serioze dhe konkurente,
  2. Projektet interesante,
  3. Kushte te mira te punes si dhe Orar i pershtatshem te punes,
  4. Nje ambient modern dhe ne qender te Prishtines (Ulpiane) si dhe teknologjine me te avancuar,
  5. Nje ekip te motivuar me kulture pune dhe nje hapesire shume te gjerë për idetë tuaja.
  • Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-te, se bashku me disa nga punet/dizajnet e tyre e tyre ne emailin: [email protected], DUKE SHKRUAR-CEKUR POZITEN PER TE CILEN PO APLIKOJN NE CV APO SUBJECT TE EMAILIT (obligative) dhe pastaj kandidatet do te kontaktohen per interviste!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn oferta pune portal pune
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 856
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave