Web & Graphic Designer – Praktikant – Oferta Pune
 • SpinpAgency
  • Të dhënat e kompanisë
  • SpinpAgency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Web & Graphic Designer – Praktikant

  Orari
  Praktikë
  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''SpinpAgency'' hap vend të lirë pune për:
  • Web & Graphic Designer - Praktikant

  Tjera

  Ofrojmë:

  1. Page serioze dhe konkurente,
  2. Projektet interesante,
  3. Kushte te mira te punes si dhe Orar i pershtatshem te punes,
  4. Nje ambient modern dhe ne qender te Prishtines (Ulpiane) si dhe teknologjine me te avancuar,
  5. Nje ekip te motivuar me kulture pune dhe nje hapesire shume te gjerë për idetë tuaja.
  • Të gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-te, se bashku me disa nga punet/dizajnet e tyre e tyre ne emailin: [email protected], DUKE SHKRUAR-CEKUR POZITEN PER TE CILEN PO APLIKOJN NE CV APO SUBJECT TE EMAILIT (obligative) dhe pastaj kandidatet do te kontaktohen per interviste!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn oferta pune portal pune prishtine
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite