Web & Graphic Designer – Oferta Pune
 • SpinpAgency
  • Të dhënat e kompanisë
  • SpinpAgency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Web & Graphic Designer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Web & Graphic Designer

  Detyrat

  • Nga ju kerkohet te beni zgjidhje moderne për web design,
  • Të përmbushni njohuri të mira në: Adobe Photoshop, Ilustrator, After effect, etj.
  • Të keni dhe tregoni kreativitet ne dizajne,
  • Të bëni dizajn te brendeve, etj.


  Tjera

  Ne ju ofrojmë:

  1. Page serioze dhe konkurente,
  2. Projektet interesante,
  3. Kushte te mira te punes si dhe Orar i përshtatshem të punës,
  4. Një ambient modern dhe ne qender te Prishtines (Ulpiane) si dhe teknologjine me te avancuar,
  5. Një ekip te motivuar me kulture pune dhe nje hapesire shume te gjerë për idetë tuaja

   

  • Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të, se bashku me disa nga punet/dizajnet e tyre e tyre në:
  • Emailin: [email protected] dhe pastaj kandidatet do të kontaktohen për interviste!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn IT oferta pune portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite