Zhvilluese në Sql – Oferta Pune
 • Primex
  • Të dhënat e kompanisë
  • Primex
 • Pozita: Zhvilluese në Sql

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Primex kërkon zhvillues ne SQL në Fushë Kosovë

  Kualifikimet

  • TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA NË MSSQL
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION


  Tjera

  • VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË
   apo ne email: [email protected]
  • ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
  • TEL: 038 535 018/Ext: 112. Mob: 049 937 846


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite