Zyrtar i Logjistikës – Oferta Pune
 • ALFA Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • ALFA Sh.p.k
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Zyrtar i Logjistikës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kërkohet:
  • Zyrtar i Logjistikës

  Detyrat

  • Zhvillon dhe implementon metoda dhe mjete për të realizuar në mënyrë sa më ekase planin e logjistikës.
  • Siguron dhe furnizon me material për zyrë dhe me material tjetër shpenzues.
  • Zbaton kërkesat për furnizime logjistike sipas kërkesave që vijnë nga sta.
  • Bënë dërgimin e dokumenteve të ndryshme të zyrës në dyqanet e kompanisë nëpër qytet e ndryshme të Kosovës.
  • Bënë transportimin e punëtorëve të zyrës për nevoja administrative.
  • Kryen punë të tjera logjistike sipas kërkesës.


  Kualifikimet

  • Përvoja e mëparshme e punës është përparësi.
  • Të jetë energjik.
  • Shkathtësi të mira të menaxhimit të kohës.
  • Patentë shoferi kategoria B për më shumë se 2 vite.


  Tjera

  • Tel:+381 38 795 333
  • Email: [email protected]
  • Adresa:Bulevardi Xhorxh Bush 11/1
   10000 Prishtinë, Kosovë

  PROCEDURA E APLIKIMIT:

  • Të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV dhe Letrën Motivuese në [email protected]
   Data e fundit për aplikim 14.12.2018
  • JU LUTEM E CEKNI POZITËN E PUNËS NË TITULL.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave