Zyrtar i Shitjes Direkte – Oferta Pune
 • TEB
  • Të dhënat e kompanisë
  • TEB
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Agim Ramadani, Nr. 15, 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 230 123
 • Pozita: Zyrtar i Shitjes Direkte

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • TEB një ndër bankat  më me renome në  Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të  BNP Paribas.
  • TEB tani po kërkon kandidatë për pozitën: Zyrtar i Shitjes Direkte, në Zyren Qendrore

  Detyrat

  • Të rekrutojë klientë të rinj
  • Të propozoj kredi individuale dhe Kredit Kartela për aprovim
  • Të analizojë gjendjes financiare të klientit
  • Bën promocione në terren dhe në baza të rregullta bën vizita klientëve
  • Ofron këshilla profesionale klientëve drejt përzgjedhjes së produkteve ose shërbimeve
  • Përkujdeset që klientët të kenë dokumentacionin e kompletuar
  • Përfaqëson Bankën në mënyre të matur dhe efikase.


  Kualifikimet

  • Diplomë e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Preferohet të ketë përvojë pune në shitje apo marketing
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
  • Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze


  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni
   tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/.
  • Afati i fundit për aplikim është 23.11.2018. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen.
  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite