Zyrtar për Kontabilitet dhe Administratë – Oferta Pune
 • Vitech
  • Të dhënat e kompanisë
  • Vitech
 • Pozita: Zyrtar për Kontabilitet dhe Administratë

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Vitech shpk kërkon të punësojë Zyrtar për Kontabilitet dhe Administratë

  Detyrat

  • Te mirembaje kontabilitetin e kompanise, deklarimet tatimmore
  • Te mirembaje dokumentacionin per aplikime per tender
  • Mirëmbajtja dhe përgatitja e dokumentacionit të nevojshëm të kompanisë për konkurime në projekte
  • Mbajtja e kontakteve me institucione të ndryshme, marrja e dokumenteve të nevojsme për nevoja të kompanisë nga institucionet respektive.
  • Kontaktimi i klientëve për sqarime të nevojshme
  • Si dhe detyra të tjera sipas kërkesave dhe nevojave të kompanisë.


  Kualifikimet

  • Të paktën të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik, Administrim biznesi apo ngjashëm
  • Të ketë patent shoferi dhe përvoje të mjaftueshme në vozitje
  • Të ketë aftësi për punë në grup dhe shkathtësi në komunikim


  Tjera

  • Aplikimi bëhet duke dërguar CV në .pdf format, emri i dokumentit duhet të jetë emri.mbiemri.pdf
   e-mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite