Zyrtar/e prokurimi – Oferta Pune
 • M-Technologie
  • Të dhënat e kompanisë
  • M-Technologie
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Lebanë 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 515 242
 • Pozita: Zyrtar/e prokurimi

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''M-Technologie'' hap vend të lirë pune për:
  • Zyrtar/e prokurimi

  Kualifikimet

  • Të ketë të mbaruar Fakultetin Ekonomik.
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze, njohja e gjuhës gjermane dhe serbo kroate është përparësi.
  • Njohja obligative e programeve te Microsoft ofisit si word, Excel. Te jetë komunikativë dhe te punojnë nën stres.


  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet në mënyrë elektronike, konkursi mbetet i hapur 7 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informacionit publik pra deri me datën 22.07.2015.
  • Të gjithë te interesuarit duhet të sjellin apo dergojnë CV- në, Diplomën Universitare, Certifikatat e trajnimeve, kurseve, referencate e punës si dhe një letër motivimi.

   Kontaktet dhe adresa për aplikim:


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Ekonomi oferta pune Zyrtare prokurimi
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite