• Full-Time Paid Sales Representative Internship

  Sentry Cybersecurity
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 10 Shtator, 2020
 • Agjent i Shitjes, Shites Ambulantiv dhe Monter Instalues i sistemeve te klimatzimit dhe Ventilimit

  ACN - Shtëpia e Efiçiencës
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 10 Shtator, 2020
 • Promotere Sezonale

  Idea-M
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 26 Gusht, 2020
 • Asistente në shitje (2)

  NT Charlie
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 9 Shtator, 2020
 • Punëtor ne sektorin e prodhimit (3), Shitës Ambulantiv (2)

  Agrokor
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 7 Shtator, 2020
 • Agjentë të Shitjes në Teren (35)

  Made In Germany
  • Postuar 7 ditë më parë
  • 6 Shtator, 2020
 • Salesforce Administrator

  Gds Group
  • Postuar 1 javë më parë
  • 6 Shtator, 2020
 • Operator i shitjes në Pompë (Bregu i Diellit, Arbëri dhe Vranjevc)

  Shell Kosovo
  • Postuar 1 javë më parë
  • 3 Shtator, 2020
 • Asistentë të Shitjes (Prishtinë)

  Studio Moderna
  • Postuar 2 javë më parë
  • 30 Gusht, 2020
 • Sektoristë, Arkatare

  Tregu Group
  • Postuar 2 muaj më parë
  • 15 Gusht, 2020