Baruti GmbH | Oferta Pune
 • Baruti GmbH

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 748 047
  Përshkrimi:
  • Ndërmarrja Private baruti GmbH është kompani e cila mirret me ofrimin e sherbimeve ne tregun gjermano-foles. Si një kompani e suksesshme ka zënë vend në listën e ndërmarrjeve të suksesshme në Republikën e Kosovës gjë që dëshmon edhe Çertifikimi në bazë të standardit ndërkombëtar ISO 9001:2008. Baruti është e ndarë në tri divizione siç janë: inbound, outbound dhe hulumtimi i tregut përmes thirrjeve telefonike.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar