Beli Travel – Oferta Pune
 • Beli Travel

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Adresa:Rr.Robert Doll, nr.40
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 610 708
  Përshkrimi:  
  • Beli Travel nga viti 1992 eshte partneri juaj kryesor ne udhetimet per ne Shqiperi, Zvicer e me gjere. Agjensioni yne ka si qellim plotesimin e deshirave te udhetareve te saj, dhe ne plan te pare kemi shendetin dhe mireqenien e klienteve. 
  • Agjensioni yne ofron sherbim udhetimi me autobus, aviobileta si dhe udhetime me tragete.
    
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar