Credica LLC – Oferta Pune
 • Credica LLC

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 44 412 777
  Përshkrimi:
  • Credica është kompani e specializuar e cila ofron shërbime profesionale rreth përmiresimit të proceseve të menaxhimit kreditor dhe rrezikut te ndërlidhur me proceset e kreditimit.
  • Objektivi yne kryesor eshte që klienteve t’iu ofrojmë zgjidhje të adaptuara për nevojat e tyre specifike duke iu garantuar zhvillim të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Ne mbledhim informacione dhe analizojmë strukturën organizative, resurset, politikat, strategjitë dhe kompetencat e klienteve tonë në lidhje me proceset e menaxhimit kreditor dhe përputhshmerisë me rregullat dhe ligjet ne fuqi dhe sjellim një perspektivë të pavarur.
  • Ne po ashtu ofrojmë shërbime rreth mbledhjës së kredive jo-performuese duke përdorur praktika të provuara në mënyrë që marrëdhënia me klientin nuk do të dëmtohet. Kemi provuar se mund te zgjidhim edhe rastet me të ndërlikuara me një qasje të drejtë.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar