Eiscafé San Remo – Oferta Pune
 • Eiscafé San Remo

  • Qyteti
   lipljan
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Sheshi "Adem Jashari"
  • Numri i kontaktit
   +377 44 435 405
  Përshkrimi:
  • Stafi i Eiscafé "San Remo" me përvojën tashmë të dëshmuar në këtë fushë, është i përkushtuar për ta bërë ngjarjen tuaj të veqantë, duke ofruar meny të gjerë dhe zgjedhje të ndryshme të ëmbëlsirave, pijeve dhe akulloreve italjane me mbi 20 lloje të shijeve, gjithmonë duke ju përshtatur kërkesave tuaja.
  • Eiscafé "San Remo" është vend familjar ku mund ta vizitoni në çfarëdo kohe dhe të ndiheni si në shtëpin tuaj.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar